- VERKSAMHET & TJÄNSTER -

Filosofi

Vi på Sweden Padel Agency tror på konsekvent träningsmetodik, en metodik utvecklad av spelare för spelare. Våra tränare är utbildade för att utveckla kundens spelförståelse, rörelse, taktik och teknik genom specifika tekniska och fysiska övningar utformade efter kundens egen nivå och målbild.

Privat träning

Oavsett om du är nybörjare, mer avancerad spelare eller professionell spelare har vi tränaren för dig. Kontakta oss så för vi dig samman med lämplig tränare och bokar in er på en tid på en av våra anläggningar.

Kurser

I samtliga av våra hallar erbjuds kurser efter nivå som pågår i ett begränsat antal veckor. Anmäl er till vårt nyhetsbrev för att vara redo när anmälan till kurserna öppnar. Önskar ni som kompisgäng eller företag att vi styr upp kurs just för er är det självklart något vi kan skräddarsy det även för er. Kontakta oss med just ert önskemål!

Event

Önskar du som företag eller privatperson anordna en turnering eller event hjälper vi dig gärna. Oavsett om det är after work, lunchpadel, turnering för kompisgänget, weekendresa fylld med padel och shopping i vår butik så styr vi upp det.

Videoanalys

Videoanalys är ett perfekt hjälpmedel för att förtydliga sina styrkor och brister på banan. Genom att skapa medvetenhet i sitt spel är det lättare att justera och utveckla rörelse, teknik och taktik inför framtida matcher och träningar.